Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

    Ενισχύοντας τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα" απλώσαμε την μπουγάδα της Ευτυχίας στην αυλή του σχολείου μας. Οι μαθητές μας σαν μικροί καλλιτέχνες δεν σταμάτησαν να μας εκπλήσσουν με την ευρηματικότητα και το ταλέντο τους.                                           

  Κάθε παιδί του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου έφερε το δικό του φανελάκι  στο οποίο ζωγράφισε και έγραψε το μήνυμα,  που το κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο. Οι μαθητές/τριες της Α και Β τάξης έγραψαν μήνυμα που σχετίζεται με την ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ. Οι μαθητές/τριες της Γ και Δ  τάξης έγραψαν μήνυμα που σχετίζεται με τη ΖΩΟΦΙΛΙΑ  και οι μαθητές/τριες της  Ε και Στ τάξης έγραψαν ένα μήνυμα που αναφέρεται στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΌ .Έπειτα δούλεψαν στις τάξεις με τους εκπαιδευτικούς και βγήκαν στη συνέχεια με δύο μανταλάκια στα χέρια να απλώσουν στα σκοινιά, που είχαμε ετοιμάσει,  τη μπουγάδα της χαράς, της αγάπης, της αλληλεγγύης.            Σήμερα το πρωί και μέχρι το μεσημέρι η αυλή μας γέμισε θετικά μηνύματα  μα τόσα πολλά θετικά μηνύματα! Παράλληλα όποιος/α ήθελε μπορούσε να τοποθετήσει χρήματα σε ένα κουτί ενισχύοντας τις δράσεις της ΦΛΟΓΑΣ ,του Συλλόγου που βοηθά παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και του κοινωνικού συσσιτίου της Μητρόπολης. Το μεσημέρι μπήκαν και οι γονείς στην αυλή κι έγιναν ένα  στο άπλωμα της αγάπης, της ελπίδας, της αλληλεγγύης, της αισιοδοξίας. Συνολικά απλώθηκαν πάνω από 200 μπλουζάκια.                                                        Η ευτυχία απλώθηκε όχι μόνο στην αυλή αλλά και στις καρδιές μας. Όσο υπάρχουν τέτοια παιδιά, ο κόσμος θα γίνεται καλύτερος! 

Συγχαρητήρια στην κ.Πατούνη -Βλουτίνα Μαρία-  που πρότεινε τη δράση και σε όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του σχολείου που συμμετείχαν με πολλή χαρά!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.